Friday, December 3, 2010

man power

nyet! nyet!
hello? tut...tut....tut... putus
itu pukul 7.47 pagi
apahal lak si dessy, aku cuba contact dia tak berjawab.
bukan sekali, beberapa kali. lama aku tunggu tak de jawapan.
masa aku dalam meeting mesej masuk dari dessy
boss, saya accident moto. ada budak lintas jalan, azrin (husband dia) brek ngelak - kitaorang jatuh atas jalan.
" u ok ker?" tanyaku dengan penuh concern.
baru keluar dari bilik doktor ni.
lengan saya luka teruk,
koyak baju ( aku dah bayangkan yang terlampau - tapi aku pasti maksudnya lengan baju yang terkoyak)
suami dia bengkak kaki dan parah lutut.
saya mc 2 hari.
dengan amyjoe patah pinggang dan dessy luka lengan, team aku tinggal lelaki hot ayun sama machoman emi.
" it's reigning man, hellulujah! it's reigning man" macam terdengar jer lagu itu.
sangat terasa ketiadaan mereka.
aku doakan mereka cepat sembuh.
sekarang aku patah kaki, pasti


2 comments:

  1. hahaha....luka lengan takpe...jangan luka di hati.....anyway thank for being understanding boss....hilang sakitku

    ReplyDelete
  2. sian cik dess, harap cepat sembuh lengan tu, koyak baju, baju bole gantikan, tapi pakai baju ape time tu, kebaya jarang ke? ;P

    ReplyDelete