Thursday, November 18, 2010

AIDULADHA 4

salam,
korang ingat aku tipu ke bila kata nak beli periuk tu?

hambik ko - ni la periuk yang dimaksudkan


 Anyway - apa ke hal periok kosong?

betungkus lumus aku masak seperti dijanjikan, takmo le korang kata aku munafik lak - cakap selalu bohong, janji selalu ingkar, amanah selalu kianat, takmo, takmo, takmo!

hasilnya tarrrrr raraaaaaaa!


inilah dia  hasilnya






menarik tak?
quality control by (dari kiri) cek saida, enon dan
lelaki hot - ayun - yang kena tipu dek apek botak (entri awal)
emmmmmm makan ramai-ramai, emmmmm sedap giler!

seronok tengok diaorang enjoy makanan yang aku masak, alhamdulillah takde komplen!
dah! tamat!

2 comments:

  1. Waah kari mamak tangkap leleh la, mengancam, congrats!

    ReplyDelete